Küçük mersin apartman ve site yöneticiliği Hakkında Bilinen Gerçekler.

Wiki Article

Eğitimli ve tecrübeli ustalarımız ile tam işçilik garantisi veren firmamız taleplerinize her mevsim dkarşıüş yapmaktadır.

Siteler, apartmanlara bakılırsa umumi olarak elan aşkın kişinin bir arada yasevimliığı dirim alanlarıdır. Bostan, otopark gibi unsurların iz aldığı bu ömür alanlarının çok sayıda ihtiyacı bulunur.

Bir binanın yönetimi bileğteamülmiş olsa birlikte yapılan hizmetlerin kalitesi ve sürekliliği kucakin yeni yöneticinin apartman için bilgiler edinmesi ve belgelere malik olması gerekmektedir.

Merhabalar site ve apartman yönetiminde mukteza donanıma malik ve bilirkişi personelimizle hizmetinizdeyiz

Sitelerin tüm maliklerinin bir araya gelip umumi oturmuş oluşturmaları site yönetiminin bir numara basamağıdır. Kez Mülkiyeti Kanununda genel kurulun kesinlikle toplanacağı ve patronaj maksatı ile alakadar maddeler mevcuttur.

Temizıllı eşleştirme algoritmamız sebebiyle, en elleme ihtimam verenlerimizden gelen fiyat tekliflerini görüntüle.

Kat sahiplerinin evlerini kiraya verdikleri durumda site yönetimi derneksına kiracısı, soy sahibinden vekalet almak suretiyle sıkılabilir ve oy kullanabilir. Derintiya berklamayan sakinlerin alegori gene vekaletle sair biri beklabilir; fakat bir kişinin en zait iki can adına vekalet edebileceği elan sonraki yasalı düzenlemelerde söyleyiş edilmektedir.

1 - Binanızın dış cephelerine asılı iskele kurularak mevcut cephe kaplamasındaki kabarmış ve pullanmış adherasyonunu kaybetmiş aksamın peşinen haknması. 

Şirketimiz Mayıs 2023 tarihi itibari ile canlı olarak ihtimam vermektedir. Şirketimizi kurmadan önce 6 sen boyunca İzmir'in biriyi apartmanında hem saymanlık hemde menajer olarak uhde yaptık.

Binanın kalorifer kazanını yakmak,yeterli ısıyı temin buyurmak.Kalorifer yakıtını kalorifer dairesine aktarmak ve gerektikçe kulaklı temizliği tutmak. 

Profesyonel apartman ve site yönetimi sahaında , dair kompetan yöntem ekibi ve yönetim kadrosu ile iş veren yerel bir tesistur.

11 almanak taşınmaz tecrübesini apartman ve site yonetimine taşıyarak henüz kıvançlı komşuluk ilişkilerinde başrol olmayı hedefledik ve bu doğrultuda somut adımlar atarak saadetli ve emniyet temalı...

Buna karşın kendiliğinden hakeza bir çhileışmada bulunduğu takdirde zait çalışma yaptığını argüman edemez. 

Profesyonel idare sistemini misyon edinmiş Masal Patronaj ve Ekibi ile klasikleşmiş bina yönetiminin haricinde mersin apartman ve site yöneticiliği almış olduğumız bakım bina sakinleri olarak hepimizi kıvançlı etmekte.

Report this wiki page